Gratis tagtjek Vinderup - Fang skaderne i tide med et tageftersyn

Ved du helt præcist, om dit tag har brug for en reparation, renovering, maling – eller måske en komplet udskiftning?

Det kan være meget svært at vurdere selv, og derfor anbefaler vi, at du får et gratis tageftersyn hos vores samarbejdspartner, Jydsk Tagteknik, da:

Så nemt er det

Udfyld formularen

Det tager bare ét minut at udfylde hele formularen.

Aftal et tidspunkt

Jydsk Tagteknik tager kontakt til dig, og aftaler mødetidspunkt i Vinderup

Komplet tageftersyn

Jydsk Tagteknik går igennem hver detalje af dit tag, og efter får du en rapport.

Hvad siger de tilfredse kunder?

Dette tjekker de:

Ved et tagtjek i Vinderup får du tjekket tagplader (slid, revner og utætheder), tagrender (utætheder, bagfald og kapacitet ved skybruds), tagrygning (ventilation og utætheder), inddækninger (slid, utætheder og begyndende fugtskader) og meget mere.

Et tagtjek i Vinderup tager højst et par timer, hvorefter du vil få en komplet rapport med løsningsforslag og tilbud, så du får komplet økonomisk overblik.

Taget holder huset tæt og tørt, og er det utæt, kan det betyde vand- og fugtskader. Afhængigt af hvor sent man opdager skaderne, kan det koste op imod kr. 8.000 pr. kvm at få repareret - og langt mere, hvis hele taget skal udskiftes. Med et tagtjek fanger man dog skaderne i tide, og kan reparere dem, inden det blive for dyrt.

Vil du have en gratis gennemgang af Jydsk Tagteknik?

Stå til med det samme, og få et komplet tageftersyn i Vinderup – og fang skaderne, inden de bliver dyre. Det er helt uforpligtende, og efter tagtjekket er du ikke i tvivl om hvilken løsning, der passer til dit tag i Vinderup.

Læs mere